vineri, 16 iulie 2010

IUBESC VIATA ! (in memoria M.M.)

Sa luam AMINTE …..CA UNUL, Dumnezeul Nostru, ne-a dat viata si doar el are dreptul sa ne-o ia!

Restul, ce se-ntampla-n lume(accidente, sinucideri…..) nu vin de la EL…..; probabil goana (in)finita a timpului nostru este des incercata, sufletele noastre ravasesc cumva, de vor sa plece departe de trupuri.

Frumusetea unui om, ma refer la Eul lui profund si-n totalitate, este adesea de neinteles si, ajunge sa se piarda in negura tristetii.Sa nu uitam, atunci, ca, din cand in cand, trebuie intinsa o mana celui de langa noi, o mana care sa-l ridice, el aplecat in genunchi fiind, caci altfel, cel incercat, va cobori cu totul si greul il va duce in lumile ceresti. Sa nu lasam blazarea sa-si faca cuib in cursul nostru si sa uitam sa fim Oameni! Si…..ma repet… Oamenii, au nevoie tot de Oameni!

Dumnezeu sa le regaseasca sufletele pierdute celor plecati de printre noi, sa le redea linistea pe care, probabil nu si-au insusit-o pe acest Pamant..si, ei,de acolo de Undeva-ul ala care ne asteapta Candva..pe toti…sa-si vegheze dragii sufletului pe care i-au parasit!

p.s. – Respect, toleranta si mai ales NEINDIFERENTA! Sa nu judecam.. e dreptul fiecaruia sa-si randuiasca zilele cum vrea, dar……sa luam AMINTE!

Dumnezeu s-o odihneasca!

Ganduri bune,

AnaMihaela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu